Ce a pățit fiica lui Michael Jackson după documentarul devastator despre tatăl ei

-


Fiica lui Michael Jackson (19 august 1958 – 9 iunie 2009), Paris, a ajuns la spital, devastată de documentarul „Leaving Neverland”, în care tatălui ei i se aduc acuzaţii îngrozitoare privind abuzurile sexuale la care Michael Jackson îi supunea pe copiii care îl idolatrizau.

Paris Jackson (20 de ani) s-a internat în spital întrucâ suportă cu greu acuzaţiile aduse de presupusele victime tatălui său.

Paris Jackson a vorbit deschis despre problemele de sănătate mintală de care suferă după ce a fost internată la psihiatrie în urma unor tentative de sinucidere.

Filmul spune povestea celor doi copii preferaţi de Michael, Wade Robson (abuzat la 7 ani) şi James Safechuck (abuzat la 10 ani). James a povestit că Michael Jackson l-a luat într-un turneu mondial, că au dormit în acelaşi pat la hotel, că a fost învăţat de Michael să se masturbeze şi că Jackson i-a făcut sex oral în timp ce dormea.

Familia Jackson susține că documentarul aduce grave atingeri memoriei lui Michael, că e un atac laş la adresa cuiva care nu se mai poate apăra.

Povestea lui James este întărită de cea a lui Wade Robson, care a fost abuzat la Neverland, în 1993.

Acesta a relatat că era recompensat cu bijuterii după actele sexuale, că a văzut primul film porno împreună cu Michael când avea doar 7 ani. Wade a relatat că a fost transformat în mireasă în cadrul unei nunţi cu bijuterii adevărate şi că Jackson a fost cel care a organizat şi condus întreaga procesiune finalizată în dormitorul megastarului.

Jackson a fost acuzat de agresiuni sexuale în 1993, 2003 şi în 2005, însă a fost achitat de instanţă.

Citește și: Când va ajunge Bucureștiul precum Oslo?


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.