Ce a păţit un copil de trei ani la o grădiniţă din Focşani

-


Un copil, în vârstă de trei ani de la o grădiniţă din Focşani, a fost agresat de educatoare, care l-a strâns de gât şi de organele genitale, întrucât acesta a făcut pe el.

Educatoarea de la Grădiniţa numărul 15  din Focşani a fost reclamată la Parchet, şi la Inspectoratul Şcolar Vrancea, de părinţii unui băieţel în vârstă de trei ani, care  o acuză că le-a traumatizat copilul.

Băieţelul a povestit acasă că a făcut obrăznicii şi din cauza aceasta educatoarea l-a pedepsit, strângându-l de gât. Mai mult, de frică copilul s-a scăpat pe el, iar educatoarea l-ar fi tras de organele genitale.

„Am avut diferite activităţi prin care să îl facem să uite. E cam greu să treacă, dar o să încercăm să mergem la un psiholog”, a subliniat tatăl micuţului.

În schimb, educatoarea susţine că micuţul s-ar fi lovit singur, la grădiniţă. La nivelul conducerii grădiniţei a fost demarată o anchetă, care va fi analizată de comisia de etică a unităţii de învăţământ. La rândul său, educatoarea bănuită de agresiune a refuzat să comenteze acuzaţiile aduse de părinţii copilului în vârstă de trei ani.

Între timp, copilul a fost retras de la grădiniţa în cauză şi mutat într-o instituţie de educaţie privată.

„S-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a precizat Ionuţ Drâmba, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

Citeşte şi:

Rectorul Academiei de Poliție, acuzat de plagiat. Cum și-a explicat gestul

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.