Ce facem în weekend: cele mai interesante evenimente din România

-


E vineri şi cu toţii numărăm orele care au mai rămas până la terminarea programului şi aşteptăm cu nerăbdare să putem spune cu toată inima: E WEEKEND! Jurnaliștii.ro vă prezintă cele mai interesante şi interactive evenimente care au loc la sfârşit de săptămână.

București

Summer Well 2017: Un festival ca o vacanță, cel mai important festival de muzică alternativă din România! Cea de-a şaptea ediţie a festivalului Summer Well va avea loc pe Domeniul Știrbey în weekendul 12-13 august 2017. În fiecare zi vor concerta câte 5 trupe, iar porțile festivalului se vor deschide în fiecare zi la ora 15:00.

Concert El Negro: Sâmbătă, 12 August, El Negro (full live band) cântă pe terasa Berăriei H și readuce sunetul de reggae pe meleagurile Parcului Herăstrău. Accesul este liber pentru toți iubitorii de muzică reggae.

Brașov

Ziua Internațională a Tineretului: Evenimentul are loc în data de 12 august 2017, orele 11:00, la Voluntar Brașov. Este primul eveniment organizat de voluntarii EVS care sprijină activitățile Centrului de Voluntariat Brașov! Olga, Jaanika, Getter, Chrisses și Mallaury au pregătit o grămadă de activități de la jocuri, activități sportive, ateliere de reciclare și confecționare de obiecte din materiale reciclabile, seară de film.

Bean Bag Festival: Evenimentul aduce brașovenilor si turiștilor din Poiana Brașov primul festival de film din România ce imbină cultura cu confortul, în mijlocul naturii. Anul acesta, Bean Bag Festival va avea loc în incinta Centrului de Agrement din Poiana Brașov unde, începând cu ora 12:00, vor fi proiectate 3 animații pentru copii și 3 documentare ce promovează multiculturalismul, drepturile omului și grija față de mediul înconjurător.

Rockstadt Extreme Fest: Ediția cu numărul 5 a festivalului Rockstadt Extreme Fest este o ediție aniversară, ce va avea loc în perioada 10-13 august 2017, de joi până duminică și își propune să fie și cea mai grandioasă de până acum. Timp de 4 zile, zeci de formații internaționale vor concerta pe Terenul de Biatlon de la baza cetății Râșnov în cadrul celui mai iubit și apreciat festival de muzică extremă din România.

Cluj

Tango Cazino 2017: Compania de Tango Cluj – Horia Pop & Ioana Lascu, organizează Tango Cazino, ediția a 6-a, ce are loc până pe 13 august. Organizatorii promit zile și nopți umitoare de milongas, workshop-uri și spectacole.

Sibiu

Festivalul Internațional de Folclor „Cântecele Munților” 2017: Evenimentul aduce în atenția sibienilor și nu numai spectacole incredibile, vernisaje, ateliere de dans și multe altele.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *