Ce familie tradițională susține PSD?

-


Ți-a lăcrimat icoana cu Arsenie Boca din perete auzind că Dragnea a dat undă verde mitingului pentru „familia tradițională”? Ți s-au aprins toate candelele din casă auzind că-n țară vor avea loc marșuri roșii împotriva minorităților sexuale?

Dacă răspunsul la vreuna de mai sus este „da” înseamnă că trebuie să te așezi pe scaun și să-ți explic pentru care familie militează liderii PSD.

Distras de scamele din stomac te-ai lăsat manipulat de o serie de politicieni. Rupt în gură de nevoi ai ajuns să crezi că familia homosexuală stă între tine și o viață îndestulătoare. Aș spune că ești naiv, dar acest cuvânt îl rezerv copiilor. Aș spune că ești ignorant, dar păstrăz acest cuvânt pentru când îmi vei da „argumente”.

Vezi tu, pe liderii PSD îi doare foarte profund de homosexuali. Poate că-s unii mai ultrareligioși prin partid, dar majoritatea sunt niște ipocriți care pupă moaște cu ochii pe obiectivul camerei de filmat. Iar unii din partid ar face genoflexiuni în poala lui Daddy pentru o funcție mai bună.

PSD-ul n-a făcut niciodată nimic pentru familie, fie ea tradițională sau nu. N-a ajutat nici educația, nici infrastructura, nimic.

Și totuși, ce familie susține PSD-ul?

Familia lor. Gașca lor de viețași rătăciți de partea cealaltă a sârmei ghimpate. Pentru familia lor tradițională dau legi, salarii, pensii și ajutoare.

Ți-aș respecta decizia de a protesta împotriva familiei homosexuale dacă ai avea curiozitatea să citești niște studii și date științifice, dacă te-ai zbate într-o discuție pe argumente valide, dar când îți lași viața și ura dictată de o mână de ipocriți nu-mi lași de ales și-s nevoit să te consider un fund. Și nu-i creștinește ce faci cu el.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.