Ce îi spun copilului meu când o să vadă preoți gay și popi ipocriți?

-


De ceva timp a dat flagelul poponărismului în sfinții părinți. Să fie oare vreun virus inventat de masoni, purtat de țânțari sau căpușe, ori de la spinnere, kendame și cine știe ce satanisme mai folosesc tinerii de azi.

  E de la Parada Gay,

sunt sigur. S-a dat homosexualitate pe cale orală și a pătruns și-n organismele neimunizate ale preoților. D-aia avem acum presa plină de Pomohaci, înregistrări video și audio. Se zguduie din temelii coloana bisericii și oficialilor le arde de infrastructură, educație și sănătate, în loc să caute un antidot.

Dar până la mult așteptata vindecare, am și eu o întrebare pentru reprezentanții BOR: ce îi spun eu copilului când o să vadă o înregistrare cu un preot gay? Cum îi explic eu băiatului meu că trebuie să pupe mâna unui preot, mâna care a umblat prin budigăii cine știe cui?

Nu era normal ca un preot să fie

sărac, modest și heterosexual înainte de toate? Vă dați seama în ce enigmă mă găsesc acum. Nu pot spune copilului că preotul acela-i un păcătos. Mintea pruncului e fragedă. Va ajunge să creadă că toți preoții sunt păcătoși.

Nu pot să spun nici că „așa l-a făcut Dumnezeu”. Nici pomeneală să las impresia că Ăl de Sus plămădește astfel de specimene, nu? Of, îmi simt mintea pusă la-ncercare…

Să spun oare că preoții gay

sunt tot oameni și-și iubesc aproapele prea de aproape? De ăia pedofili nici nu știu ce s-ar mai putea spune.

Doamne, și asta-i doar despre popimea cu probleme sexuale. Cum îi explic eu fiului că e normal ca un bărbat în fustă neagră, lungă, să conducă limuzine de lux și să poarte lanțuri groase de aur, contrar a tot ce este și a propovăduit Iisus?

Atâtea întrebări

și o singură minte de copil să le înțeleagă pe toate. Sper ca în viitorul apropiat să ne întoarcem la valorile tradiționale, alea în care nu se știe, nu se spune și – de preferabil – nu se face.

Nu pentru noi, ci pentru copiii noștri, sărmanii, pe care trebuie să-i protejăm de toate cele, necurate și sutanate.

Citește și: Ieri Scornicești, astăzi Teleorman

După Burebista, Mihai Viteazu și Vlad Țepeș, Soros îl trădează și pe Dragnea

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *