Iohannis, taxat dur de un designer. Ce a fost în neregulă la ţinuta de Top Gun

-


Preşedintele  Klaus Iohannis a produs o surpriză plăcută, vineri, la baza militară „Mihail Kogălniceanu”, unde a venit cu ochelari de soare, tip aviator, sacou închis la culoare și pantaloni albi. Internauții l-au comparat pe președinte cu Tom Cruise în rolul din „Top Gun” sau cu Arnold Schwarzenegger din seria „Terminator”. Designerul Clara Rotescu îl critică însă pe președintele Iohannis pentru că pe sub sacou a avut o cămaşă cu mânecă scurtă.

Designerul Clara Rotescu a comentat însă sâmbătă că ținuta cu sacou gen Top Gun a președintelui ”a făcut ravagii în rândul femeilor” și consideră că șeful statului a devenit astfel „al doilea Petre Roman revival în lumea politicii românești”.

„Cert este că ținuta cu sacou gen Top Gun a făcut ravagii în rândul femeilor”, a declarat Clara Rotescu, citată de Agerpres.

Designerul îl critică însă pe președintele Iohannis pentru că și-a dat jos sacoul în timpul vizitei și s-a afișat într-o cămașă cu mânecă scurtă, ceea ce este nerecomandat de codul vestimentar al demnitarilor.

„Cea mai mare greșeală din lume: niciun parlamentar, niciun funcționar public din lume nu poartă cămașă cu mânecă scurtă. În lumea diplomației este o greșeală extraordinară. Când apari oficial, când te duci să dai mâna cu niște forțe armate, când te duci să faci un lucru oficial, nu ești pe câmp, ești președintele României. În ziua în care ai fost desemnat președintele României, începi să fii foarte, foarte atent tu și soția ta. Îți iei ghidul vestimentar, care poate este ultima ta problemă, dar care va deveni prima. (…) Trebuia să rămână îmbrăcat cu sacou că era al doilea Petre Roman revival în lumea politicii românești”, a precizat designerul Clara Rotescu

Pe vremea când era primar al Sibiului, Klaus Iohannis obișnuia participa la in  festival de modă din oraș, iar, de când a devenit președinte, Iohannis a apelat și la ajutorul designerilor. Soţia sa, Carmen, a fost în repetate rânduri criticată pentru ţinutele neinspirate.

Citeşte şi: Dilema lui Ponta


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.