Ce ne dă Vasilica nouă?

-


În cinci ani a spus Viorica-Vasilica Dăncilă că moneda națională în România o să fie euroiul.

O să te poți duce la piață cu euro în buzunar să-ți cumperi ce s-o mai vinde prin 2024 la tarabe: scoarță de copac, roșii galvanizate, rasol de păstârnac.
Dacă nu-ți sună fezabilă promisiunea PSD-ului e pentru că te-ai dat cu creme sorosiste în ultimul timp și ți-a dispărut speranța de mai bine precum ridurile de la coenzima Q10.

Viorica știe ce spune când vorbește de euro.

Probabil se gândește că până-n 2024 toți social-democrații vor avea destui euro prin buzunare încât o să le fie peste mână să mai folosească altă bancnotă. În cinci ani o să-și umple Dragnea&co. buzunarele cu valută că imnul național o să devină „Am bani de mă enervează”, textier și compozitor – Dani Mocanu.
Poate că pe ici-colo, în favele unde n-ar intra nici Codrin Ștefănescu în căutare de prietenie, să se ma folosească lei. În restul țării euro e la putere. Te vei duce la casele de schimb valutar doar din opulență, să schimbi din euro în euro, bancnote puțin îndoite la colțuri cu unele noi și frumoase.

E bună și hoția asta la ceva. Dacă în ultimii ani s-a furat euro asta o să avem ca monedă de schimb. Dacă partidul se deda zloți în 2024 treceam la zloți, iar dacă poftea la carne trupească în cinci ani ne făceam hermano de sangre cu cei din Botswana. Bine că s-a întins mâna la euro, nu?

Sunt ferm convins că Viorica n-o să se oprească doar la a spune că-n câțiva ani o să ne cadă eurocenții din buzunare pe când urcăm în mașinile electrice.

Urmează un viitor glorios pentru români dacă la următoarele alegeri pun ștampila pe cine trebuie.

Urmează 500.000 de kilometri de autostradă în România. O să facem autostrăzi peste autostrăzi. O să avem trei autostrăzi București – Constanța: una pentru fumători, una pentru nefumători și una pentru hipsteri. Autostrada București – Timișoara o să facă o buclă aeriană peste Ungaria doar așa, din exces de infrastructură.

Agricultura o s-o mutăm la sârbi. Ne vor da ei bani s-o facem, doar poate-i mai cinstim cu o ceapă de pus în pleșcaviță. Pe locul vechiului porumb o să fie case luxoase pentru românii plecați în străinătate pe care PSD-ul îi recheamă să stea degeaba și să se bucure de o binemeritată siestă continuă.

Și asta e doar o mică parte din tot ce urmează să ofere PSD-ul până în 2024.
Vă zic eu, cine pleacă din țară în următorii cinci ani nu știe ce pierde.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.