Ce nu a mers bine între Simona și fostul său antrenor

-


Belgianul Thierry Van Cleemput susține, într-un interviu pentru presa belgiană, că a rămas în relaţii bune cu Simona Halep şi că doar diferenţele lingvistice şi cele ale metodelor de lucru au dus la acest deznodământ.

 

Într-un interviu acordat jurnaliştilor de la rtbf.be, Van Cleemput a explicat: „Vreau să spun că totul a fost în regulă la Doha, ea este o mare campioană şi o fată grozavă. A avut un turneu bun, dar nu eram potriviţi. Nu o pot ajuta. Nu mi-e teamă să o spun. Nu pot oferi lucruri pe care nu le ştiu sau pe care nu ştiu cum să le ofer. Ea străluceşte şi are momente mai slabe pe teren. Când a avut momente mai slabe, nu au fost din cauza mea. Când a jucat bine, nu mi s-a datorat. Nu deţin “armele” cu care să o ajut. Nu aş fi vrut doar să-i fiu antrenor de dragul de a fi alături de Simona Halep sau de a avea un salariu. Aş fi vrut să fiu lângă ea din postura antrenorului, pentru că aş fi putut-o îndruma, dar metodele mele nu au coincis cu ale ei, niciunul dintre noi nu a simţit că putem lucra împreună. Ne-am gândit că nu ar trebui să o facem, altfel ar fi fost o greşeală. Am mai avut alte două oferte, dar nu regret că am ales-o pe Halep. Trebuie să experiementezi anumite lucruri pentru a realiza dacă e posibil sau nu. Am învăţat că meseria la care sunt bun e aceea de a lucra cu tinerii. Vreau să readuc în faţă că sunt fericit în urma experienţei de la Doha”.

De-a lungul colaborării de la Doha, numeroşi specialişti din tenis au susţinut că între antrenor şi fostul lider mondial au existat probleme de comunicare, potrivit Prosport.ro.

Van Cleemput a recunoscut că acestea au fost cauzate, în principal, de limba pe care o vorbeau: „E adevărat că a fost greu să comunicăm. În primul rând, ea vorbeşte în română şi ar fi trebuit să vorbească în engleză cu mine, iar eu vorbesc franceza şi parţial engleza. Dar nu pot spune că a fost o problemă cu comunicarea, doar că a trebuit să ne respectăm rolurile”.

Citește și: UPDATE: Un nou termen în dosarul lui Dragnea


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.