Ce promisiuni pentru 2018 și-au făcut cei mai de succes oameni de afaceri din lume

-


Dacă visezi la un succes financiar major în 2018, este nevoie să ajustezi puțin promisiunile pe care ți le faci la început de an. ”Business Insider” a rugat câțiva oameni de afaceri celebri să dezvăluie planurile lor pentru acest an.

Dennis Crowley, co-fondator și președinte executiv Foursquare, plănuiește să utilizeze tehnologia locației pentru binele social

„Am petrecut ani de zile perfecționând tehnologia pentru propriile noastre aplicații”, spune el. În opinia lui Crowley, există foarte multe utilizări creative pentru acestea, cum ar fi să ajute urbaniștii să vină cu cele mai potrivite idei pentru revitalizarea cartierelor, să ne ajute să înțelegem traficul pietonal și tendințele comunității sau să ne ofere o privire de ansamblu asupra impactului pe care-l au dezastrele naturale la un moment dat. ”Vreau ca tehnologia noastră să-i ajute pe alții să regândească și să aranjeze cât mai bine spațiile publice”, a mai afirmat omul de afaceri.

Arianna Huffington, Thrive Global CEO, plănuiește să preia controlul asupra relației sale cu tehnologia

Omul de afaceri Arianna Huffington vrea să ia o pauză din când în când de la smartphone-ul ei. Mai precis, să nu mai acorde atât de multă importanță alertelor și notificărilor transmise prin intermediul acestuia. Pentru asta, vrea să folosească o aplicație creată de compania pe care o conduce pentru a scăpa de dependența de telefonul mobil și pentru a-și elibera, astfel, timp în vederea unor activități pe care le consideră mai importante.

”Speranța mea este că anul 2018 va fi anul în care noi toți vom prelua controlul asupra timpului nostru – și asupra veții noastre”, spune ea.

John Sculley, fost CEO al Apple și actual CMO al RxAdvance, dorește să lucreze pe cauze nobile

Urmărirea unei cauze nobile în inovarea tehnologică va fi și mai importantă în 2018 decât până acum. Cauzele nobile creează un context și un scop care poate fi motivant atât pentru angajați, cât și pentru clienți.

”Obstacolele inovării spectaculoase sunt aproape în întregime rezultatul birocrației. Nu există limite pentru descoperirile tehnologice continue”, a afirmat Sculley.

Citește și: 

Mânânci des cartofi prăjiți? Iată la ce riscuri te expui

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.