Ce s-a întâmplat la Electric Castle cu sutele de oameni care au solicitat ajutor medical

-


Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în cursul zilei de sâmbătă spre duminică, când au fost asistate 144 de persoane.

În total, aproape 600 de persoane au primit ajutor medical la Festivalul Electric Castle din localitatea clujeană Bonţida, iar cinci dintre acestea au fost transportate la spital.

Potrivit Mediafax, pe durata Festivalului, în perioada 12-16 iulie, peste 260 de pompieri, medici de urgenţă şi studenţi voluntari SMURD din cadrul UMF Cluj au asigurat măsuri suplimentare la Festivalul Electric Castle din localitatea Bonţida.

Salvatorii au acordat prim ajutor calificat pentru 557 persoane care au semnalat probleme medicale, iar cinci dintre acestea au fost transportate la spital. Asta în pofida faptului că erau montate două spitale mobile, deservite de personal şi echipamente medicale ale UPU-SMURD Cluj și asigurate permanent cu patru autospeciale SMURD.

Atât pe timpul zilei, cât şi noaptea, echipe de salvatori formate din militari şi voluntari ISU au patrulat în zonele unde s-au derulat concerte, pentru a preveni eventuale situaţii de urgenţă şi pentru a ajuta persoanele cu afecţiuni medicale.

Citește și: Începe Festivalul internaţional de stradă din Bucureşti

Câte zeci de mii de oameni a strâns Neversea în prima zi a festivalului

Din ce cauză s-a produs incendiul din Bamboo. Martori: „S-a fumat toată noaptea în club“

Proprietarul clubului Bamboo, după audieri: ,,Foarte ciudat cum s-a aprins focul”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *