Ce se întâmplă când oamenii se plictisesc la muncă? Râzi cu lacrimi

-


Majoritatea zilelor în care suntem la muncă sunt, într-adevăr, pline de provocări și extrem de obositoare, însă, câteodată, există momente în care efectiv ne plictisim.

Acest lucru se întâmplă atunci când sarcinile sunt prea puține ori sunt prea grele și amânăm cât putem startul. În plus, procrastinarea are un efect cel puțin interesant asupra creierului, potrivit cercetătorilor.

Mai exact, susțin aceștia, atunci când oamenii amână sarcinile pe care le au de îndeplinit devin mai creativi în privința altor lucruri. De aceea, pe internet au tot apărut fotografii cu adevărate opere de artă realizate în timpul programului de lucru de oameni care se plictiseau.

Unele sunt și extrem de amuzante și au cucerit instant rețelele de socializare. Dacă în momentula acesta te afli în fața computerului, la muncă, plictisit din cale afară și dornic să pleci acasă, însă mai trebuie să reziști vreo două ore, aceste fotografii îți vor face așteptarea mai ușoară și, cine știe, poate chiar îți vor da idei de activități în această perioadă care a mai rămas până la finalul programului.

Citește și: 

Un mesaj transmis pe Twitter de Donald Trump a costat Amazon 5 miliarde de dolari într-o singură zi! Cum a fost posibil

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.