Salariile poliţiştilor ar putea întârzia

-


Criza politică din axul coaliţiei de guvernare PSD-ALDE şi circul politic din jurul interimatelor din Cabinetul Dăncilă aruncă în haos sistemul bugetar. În acest sens, ministrul Muncii, Marius Budăi susţine, că se va găsi o soluție pentru ca angajații de la Mediu și Energie să primească salariile, în urma situației apărute prin demisia miniștrilor ALDE. De asemenea, probleme ar putea apărea şi la Interne odată cu încheierea interimatului lui Mihai Fifor.

 

„Trebuie găsită soluție. E o problemă. Cu siguranță vom găsi o soluție în Guvern”, a declarat ministrul Muncii, Marius Budăi.

 Întrebat de jurnalişti dacă se va ajunge la aceleași probleme ca urmare a expirării interimatului la Interne a lui Mihai Fifor, ministrul Muncii a răspuns sec: „cu siguranță trebuie găsită o soluție (n.r. pentru angajații de la Interne )”.

Pe de altă parte, acesta a mai susţinut că PSD va avea voturile necesare pentru votul de încredere de săptămâna viitoare.

Aproape 4.200 de angajați din Ministerul Mediului și agențiile care țin de această instituție, precum și aproximativ 200 de angajați de la Energie nu și-au primit, marți, salariile. Potrivit unor surse citate de Mediafax, situația a apărut în urma demisiei celor doi miniștri.

La începutul lunii septembrie, miniştrii Mediului și ai Energiei, Grațiela Gavrilescu și  respectiv Anton Anton, au demisionat din funcții după ce partidul din care fac parte, ALDE, a decis să se retragă din coaliţie de guvernare.

 

Citeşte şi:

Vrei să votezi în străinătate la prezidențiale? Azi e ultima zi de înscriere pe votstrainatate.ro

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.