Ediția din 2017 a Globurilor de Aur. Care a fost cel mai premiat film

-


Cel mai premiat film la ediția Globurilor de Aur din acest an, organizată în Los Angeles, SUA, a fost musicalul ,,La La Land’’, care a reușit să câștige șapte premii la toate cele șapte categorii la care a fost nominalizat.

Astfel, actorii principali din acest musical, Ryan Gosling și Emma Stone au câștigat premiile pentru cea mai bună actriță într-un film musical sau comedie, respectiv cel mai bun actor într-un film musical sau comedie.

Printre trofeele câștigate se mai numără și cele pentru cel mai bun scenariu, cea mai bună coloană sonoră, cel mai bun musical și cel mai bun regizor.

Printe marii câștigători ai serii se mai află și „Moonlight”- cel mai bun film categoria dramă, cel mai bun film într-o limbă străină: „Elle” (Franța), cel mai bun film de animație: „Zootopia” și cel mai bun serial de televiziune categoria dramă: „The Crown”.

Totodată, actrița Meryl Streep a primit un trofeu onorific – Cecil B. DeMille Award, aceasta criticându-l pe scenă pe Donald Trump, fără să menționeze însă numele acestuia, din  cauza unor glume pe care aceasta le-a făcut în spațiul public la adresa unui reporter cu handicap fizic.

Aceasta a afirmat că cea mai ”emoţionantă” prestaţie din 2016 a fost, după părerea ei, ”atunci când persoana care a vrut să ocupe cea mai respectată funcţie din ţara noastră a imitat, public, un reporter cu handicap fizic”.

”Mi-a frânt inima atunci când am văzut aşa ceva şi încă nu pot să-mi scot acele imagini din minte, deoarece ele nu proveneau dintr-un film. Proveneau din viaţa reală”, a spus Meryl Streep.

Aceasta a adăugat: ”Impertinenţa invită la impertinenţă. Violenţa incită violenţă. Atunci când oamenii puternici se folosesc de funcţiile lor pentru a-i intimida şi brutaliza pe ceilalţi, cu toţii avem de pierdut”.

Citește și:

Carmen Dan, despre mecanismul intervenției învățat de la Liviu Dragnea


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *