Cele mai bune patru subiecte de discuție pentru prima întâlnire, potrivit cercetătorilor

-


Prima înâlnire este deseori dificilă din cauza faptului că nu știi întotdeauna ce să spui sau ce subiecte de discuție să deschizi.

De aceea, oamenii de știință au cercetat acest fenomen cu atenție și, în final, au găsit cele mai bune răspunsuri pentru o astfel de situație:

  1. Vorbește despre călătorii, nu despre filme

Un studiu realizat de Richard Wiseman arată că mai puțin de 9% dintre cuplurile care au vorbit la prima întâlnire despre filme și-au dorit o a doua întâlnire. În schimb, rezultate bune au înregistrat cei care au vorbit despre călătorii.

  1. Nu contează doar ceea ce spui, ci și modul în care o spui

Experții recomandă să păstrezi un echilibru atunci când discuți pentru prima oară cu cineva, în sensul că nu trebuie, de exemplu, să fii prea autoritar, prea vorbăreț ori prea tăcut.

  1. Împărtășește secrete

Informațiile personale împărtășite la prima întâlnire au avut întotdeauna succes. Astfel de discuții creează un sentiment de conexiune cu interlocutorul tău. Potrivit oamenilor de știință, o legătură puternică se poate crea chiar și în mai puțin de o oră.

  1. În situații de criză, alege subiecte controversate

Dacă toate celelalte de mai sus eșuează, este timpul să aduci în discuție subiecte controversate, precum foștii parteneri sau avort. Forțând oamenii să vorbească despre astfel de lucruri, chiar dacă sunt un pic neobișnuite pentru prima întâlnire, ele fac ca discuția să devină, în final, interesantă și provocatoare

Citește și: 

Cum se păstrează alimentele în zilele caniculare? Sfaturile specialiştilor


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *