Cine este ucigașul jurnalistei bulgare. Noi detalii despre crima înfiorătoare

-


Jurnalista bulgară Viktoria Marinova ar fi fost ucisă de Severin Krasimirov, un tânăr de 21 de ani, care, după crimă, s-a fugit în Germania. Poliţia ar fi găsit sângele victimei pe hainele sale, conform unor surse citate de site-ul nova.bg, informează News.ro.

Bărbatul a fugit din Bulgaria pe 7 octombrie pentru a se ascunde în Germania, la mama sa şi tatăl său vitreg, în Stade, un oraş situat în apropiere de Hamburg. Aceste informații nu au fost încă confirmate.

O echipă a postului NOVA a stat de vorbă cu vecinii săi, care au declarat că sunt la curent cu investigaţia poliţiei. Bărbatul ar fi fugit în Germania la sfatul rudelor, după ce le-a spus ce s-a întâmplat. El a fost detectat de poliţie pe camerele de supraveghere din zona unde Marinova a fost ucisă sâmbătă.

Bărbatul a fost identificat în baza probelor ADN găsite la locul crimei.

Site-ul bulgar notează că probele ADN prelevate de la locul crimei au coincis 100 la sută cu cele ale suspectului reţinut în Germania.

Viktoria Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost violată şi ucisă, cadavrul său fiind găsit aproape de malul Dunării, la Ruse.

Citește și:

Coaliţia pentru Familie, un pericol pentru societatea românească?


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.