Cine îl sabotează din interior pe amiralul Vergil Chițac, candidatul PNL la Constanța

-


O nouă întâmplare alimentează temerile de blat pe scena politică din Constanța, cu patru luni înainte de alegerile locale, când teoretic PNL ar avea șansa istorică de a câștiga primăria de la malul Mării. Potrivit unor surse apropiate PSD Constanța, vineri seară a avut loc o întâlnire de taină între președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir și omologul său social-democrat, Felix Stroe la hotel Bavaria din Mamaia.

Din informațiile obținute, cei doi ar fi discutat despre cum ar putea fi tras preșul de sub picioarele lui Vergil Chițac, cel mai probabil candidatul din partea PNL în alegerile din iunie și singurul cu șanse în fața actualului primar interimar, Decebal Făgădău.

Dragomir: „Nu îmi este felul să mint“

Contactat de Jurnalistii.ro în această dimineață, Gheorghe Dragomir a declarat că totul este o minciună.

Nu este adevărat. Eu nu mă văd cu nimeni de la PSD. Sâmbătă am plecat de dimineață la Bălcescu, cu fiul meu. Am vizitat o seră, m-am întâlnit cu primarul și cu viceprimarul. De acolo am plecat la Seimeni, unde m-am văzut cu domnul Duțu. De acolo am plecat la Fântânele și m-am întors seara târziu. Eu stau în Ovidiu, iar în Constanța nu am fost nicio secundă. Cine spune chestia asta minte. Nu ascund nimic pentru că nu îmi este felul să mint. Nu am vorbit cu nimeni de la PSD din decembrie și întâlnirea a fost cu un coleg parlamentar. Cineva întreține într-un mod mizerabil chestia asta. Mă bucur că cineva a spus că există o înregistrare că astfel se poate demonstra că minte. La hotel Bavaria am fost ultima data când a avut nuntă fiul meu și am intrat la recepție și am dus o invitație, vara trecută“, ne-a declarat Gheorghe Dragomir.

Până la ora publicării materialului, Felix Stroe nu a dat curs solicitării noastre. Vom reveni cu update, dacă acest lucru se va întâmpla în cursul zilei de astăzi.

În decembrie, preşedintele PNL Constanța declara, în cadrul unei conferinţe de presă că, cel mai probabil, candidaţii la alegerile locale din 2016 vor fi anunţaţi la data de 1 februarie. Adică astăzi, la două zile după întâlnirea dintre cei doi șefi de partid, de la care se pare că există și înregistrări, potrivit aceleiași surse.

Informația îl pune într-o postura delicată pe șeful PNL Constanța cu atât mai mult cu cât presa locală constănțeană a denunțat constant blatul pe care PNL l-a făcut cu PSD în cei 15 ani în care Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu au făcut jocurile politice în orașul de la malul Mării.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon