Cîrstea a spus adevărul despre „rivalitatea” cu fostul lider al WTA. „Respect ceea ce a făcut”

-


Tenismena Sorana Cîrstea susţine că niciodată nu a fost prietenă cu fostul lider al clasamentului WTA, Simona Halep întrucât sunt „două firi diferite”. De asemenea, Sorana a mai spus că Simonei îi va fi greu să mai câştige încă un turneu de Grand Slam, în contextul în care sunt jucătoare care lovesc foarte tare mingea: Osaka, Pliskova sau Kvitova.

 

„Noi ne știm de la 8 ani. Dar nu am fost niciodată prietene apropiate. Suntem pur și simplu colege de breaslă. Ca-n orice job, cu unii colegi ai o legătură mai profundă, cu alții nu. Nici când eram copii nu eram foarte apropiate, pentru că suntem două persoane extrem de diferite. Nu există două persoane mai diferite decât noi două. Cu toate astea, respect ceea ce a făcut. Am vorbit întotdeauna extraordinar de frumos despre ea”, a declarat Sorana Cîrstea.

Potrivit acesteia, Simona Halep are un joc de aşteptare care nu se potriveşte pe hard.

„Ea are un joc în care așteaptă. Mi-e greu să cred că stilul ei de joc se potrivește pe un Grand Slam pe hard. Pe zgură da, o văd mult mai bine. Dar și acolo vin jucătoarele cu serviciu puternic. Simona este dârză. Iar în tenisul de astăzi asta ar putea să compenseze orice joc”, a adăugat Sorana Cârstea, într-un interviu pentru mirceameşter.ro

Citeşte şi:

Simona Halep are antrenor. În ce condiţii s-au înţeles?

 

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.