Clasamentul țărilor în care e cel mai bine să investești într-o locuință pe care s-o închiriezi

-


Dacă vrei să obții un venit pasiv care să te ajute să-ți sporești considerabil și constant averea, cumpărarea unei proprietăți în vederea închirierii sale este o modalitate ideală. Și, în timp ce unii investitori imobiliari preferă să-și păstreze portofoliul local, alții doresc să-și transforme afacerea într-una internațională pentru ca acest câștig să fie unul cât mai ridicat.

Dacă această idee ți se pare tentantă, vei dori, desigur, să obții cel mai bun raport între costul chiriei, prețul de achiziție și diverse taxe pe care vei fi nevoit să le achiți.

O echipă de specialiști în economie a alcătuit un top al țărilor în care este cel mai bine să investești în imobiliare în vederea închirierii.

Studiul lor a luat în calcul chiria lunară medie pentru o locuință de 120 de metri pătrați, rata impozitului pe venit, presupunând un venit lunar de închiriere de 1.500 de dolari, și randamentul obținut la închiriere.

Fiecărei valori de mai sus i-a fost atribuit un scor, iar cele trei scoruri au fost apoi combinate în cazul fiecărei țări analizate pentru a forma un scor global care a determinat clasamentul final. După cum se observă, lista este dominată de state europene, chiar dacă acestea nu se regăsesc în Top 3.

Țările care au înregistrat cel mai bun scor de închiriere sunt, în această ordine: Filipine, Emiratele Arabe Unite, Costa Rica, Panama, Indonezia, Barbados, Thailanda, Irlanda, Franța, Cipru, Germania, Croația, Bulgaria, Ungaria, Grecia, Spania, Canada, Maroc, Africa de Sud și Argentina.

Citește și: 

Zece semne că te afli într-o rutină periculoasă pentru fericirea și sănătatea ta psihică

De ce ne pierdem puterea de concentrare pe măsură ce înaintăm în vârstă

De ce n-ar trebui să postezi prea des pe pagina de Facebook a afacerii tale

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.