UPDATE: Handbalistele lui Tadici și-au luat adio de la Campionatul Mondial

-


UPDATE:  România a părăsit azi Campionatului Mondial de handbal feminin U20. „Tricolorele” au pierdut în fața Ungariei, 26-31, la finalul unei partide în care s-au aflat în avantaj la pauză, 17-14. Repriza a doua a fost una de coșmar pentru „tricolore”, informează gsp.ro.

Naţionala feminină de tineret joacă miercuri pentru o şansă la medalii împotriva echipei Ungariei, în sferturile de finală de la Campionatul Mondial U20 de handbal feminin de la Debrecen, care este cotată cu şansa a doua la câştigarea „Titlului Mondial”.

 

Handbalistele mici s-au calificat între cele mai bune opt echipe ale lumii, după ce a învins  Croaţia cu scorul de 28-25. ”Sunt mulţumit pentru că acest rezultat s-a făcut în nişte condiţii speciale, au fost nişte probleme la acest lot care mai persistă şi acum. Îmi pare bine că am fost dibaci şi am putut să le stăpânesc şi să le gestionez”, a declarat antrenorul naţionalei de tineret Gheorghe Tadici, scrie prosport.ro.

În momentul de faţă, miza este uriaşă întrucât echipa ungară este cotată cu şansa a doua la câştigarea titlului mondial, după Rusia.

”Fiecare îşi doreşte mai departe ca mâine să fie mai bine decât astăzi. Nu sunt absurd, ştiu că avem un meci foarte greu cu Ungaria. Trebuie să prindem o zi de excepţie, am şi văzut ultimul meci al Ungariei cu Slovenia, au deschis şi inelul doi în Sala Fonix. Sunt sigur că la ora meciului vor fi cu vreo 1.500 de spectatori mai mulţi decât în ziua precedentă. Sigur că se poate întâmpla orice. Îmi doresc pentru finalul acestui Campionat Mondial un rezultat care să le dea moral acestor fete pentru viitor. Însă, problemele de fond rămân, indiferent pe ce loc terminăm. Le discutăm într-o analiză în Comisia Tehnică de la senioare. Problemele se mai pot ameliora odată cu apariţia acelui lot B, care sper să fie format, să nu se mai amâne, şi să participe la Trofeul Carpaţi plus încă o acţiune”, a adăugat Gheorghe Tadici.

România şi Ungaria s-au întâlnit pentru ultima dată la această categorie de vârstă  la Campionatul European când ne-au învins cu scorul de 26-21.

Citeşte şi:

Cum vede MApN situaţia foştilor militari privaţi de dreptul la pensie

 

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.