Coaliția pentru familie trage un semnal de alarmă în scandalul agentului pedofil

-


Coaliţia pentru Familie cere autorităţilor să intervină pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri şi agresiuni sexuale ale căror victime sunt copiii, spunând că, după perioade prea lungi de acoperire şi muşamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor românilor sunt victimele predilecte ale unor reţele naţionale şi internaţionale de pedofili.

 

Într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, Coaliţia pentru Familie spune că părinţii din România se cutremură văzând ororile la care sunt supuşi copiii în foarte multe cazuri de agresiune şi „condamnăm ferm toate încercările de muşamalizare, protejare şi reinterpretare a unor agresiuni cu motivare sexuală asupra minorilor”.

„Coaliţia pentru Familie cere tuturor autorităţilor din România să intervină pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri şi agresiuni sexuale al căror victime sunt copiii. După perioade prea lungi de acoperire şi muşamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor românilor sunt victimele predilecte ale unor reţele naţionale şi internaţionale de pedofili. Astăzi suntem martorii neputincioşi ai unui caz extrem de grav de acoperire şi protejare a unui angajat al ministerului de Interne, care a agresat în mod repetat minori şi femei. Această situaţie demonstrează gradul de neconceput la care s-a ajuns în ceea ce priveşte domnia bunului plac şi lipsa de respect pentru integritatea şi demnitatea fiinţei umane la nivelul instituţiilor statului român”, arată Coaliţia pentru Familie.

Coaliția atrage atenția că, de trei ani, iniţiativa organizaţiei, care are ca obiectiv protejarea familiilor din România, este ignorată de autorităţile statului.

„În numele celor trei milioane de români care au semnat pentru protejarea constituţională a familiei, tragem semnalul de alarmă: iată unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizaţiei creştine. Statul, Biserica şi societatea civilă trebuie să facă toate eforturile pentru protecţia copiilor, a familiei şi a societăţii de astfel de comportamente. Rolul primordial pe care familia l-a avut de-a lungul istoriei poporului român are nevoie de protecţia noastră, a tuturor, în faţa tendinţelor dezumanizante cu care ne confruntăm. Numai prin întoarcerea la valorile fundamentale ale civilizaţiei creştine vom avea condiţiile pentru respectarea demnităţii umane şi a familiei”, a conchis Coaliţia pentru Familie.

Mai puteți citi și:

Un consilier al ministrului de Interne are dosar penal


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.