Complex rezidențial în Snagov. Cât costă locuințele

-


Un apartament cu vedere la lacul Snagov poate costa chiar și 150.000 euro, în timp ce o garsonieră în același ansamblu rezidențial va costa 35.000 euro. O treime din apartamente au fost deja vândute.

Complexul rezidențial îi aparține touroperatorului Paralela 45, Alin Burcea, și va fi inaugurat în luna octombrie.

Investiția în locuințele de lângă lacul Snagov, din Club Lac Snagov, se ridică la circa 7 milioane de euro, fiind realizată din surse proprii şi credite bancare.

„Complexul are 77 de apartamente, se află pe malul lacului Snagov şi va fi inaugurat în octombrie. Terenul are circa 8.000 metri pătraţi şi în preţul fiecărui apartament intră şi o parcare”, a declarat pentru News.ro Alin Burcea, care este totodată şi preşedinte al Asociaţiei Naţionale de Agenţiilor de Turism (ANAT).

„Acest proiect este primul şi deocamdată unicul proiect de apartamente pe lac. Avem câteva garsoniere de 35.000 de euro, apartamente mici de 56.000 de euro, apartamente mari de două camere de 75.000 de euro, iar cele cu trei camere costă 88.000 euro. Apartamentele mari, cu vedere direct pe lac, ajung la 140-150.000 de euro”, a explicat Alin Burcea.

El afirmă că investiţia include şi o piscină acoperită, un teren de tenis şi un club.

Proiectul a început în anul 2006, însă a fost oprit din cauza crizei, în perioada 2009-2013, iar ulterior a fost reluat.

Citește și: Intră în vigoare noi reguli la polița de asigurare a locuinței. Toate detaliile

Ministerul Dezvoltării vrea ca una din cinci locuinţe noi să coste sub 50.000 de euro

Ce se întâmplă cu preţurile locuinţelor după Legea dării în plată


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *