Consiliera de taină a Gabrielei Firea și-a dat demisia

-


Speranţa Cliseru, consilierul Gabrielei Firea şi fostul prefect al Capitalei, a demisionat din funcţie, au declarat surse din cadrul Primăriei Capitalei, citate de Mediafax.  Aceasta a fost învestită în postul de consilier al primarului general în ianuarie 2019.

 

 

Foto: Kanal D

Speranţa Cliseru, care a deţinut şi funcţia de prefect al Capitalei, a fost numită în luna ianuarie 2019 în postul de consilier al lui Firea. Pe 20 decembrie 2018, Speranţa Cliseru şi-a încetat mandatul în funcţia de prefect al Capitalei. Ea este cunoscută drept o apropiată a Gabrielei Firea.

Speranţa Cliseru a apărut în vizorul opiniei publide, după protestul din 10 august 2018. La acel moment, a existat o controversă referitoare la semnarea ordinului de intervenţie în forţă a jandarmilor la mitingul din Piaţa Victoriei.

În timp ce purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Militaru, a susţinut că aceasta a dat ordinul în jurul orei 23.30 ca jandarmii să intervină în forţă, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susţinut constant că ordinul a fost scris de jandarmi, iar semnătura prefectului a fost una formală.

Citește și:

Iohannis i-a replicat dur lui Dragnea: ”Infractorii din vârful statului vor să scape de justiţie. De asta nu vorbeşte nimeni cu ei”

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.