O nouă sfidare marca PSD în ziua protestului #șîeu

-


PSD a anunțat vineri dimineață, pe Facebook, că la ora 12:30 vor începe lucrările la centura ocolitoare a Bacăului, parte a autostrăzii Moldovei.

Anunțul PSD vine în contextul protestului anunțat pentru azi la ora 15:00, când zeci de firme și instituții își vor opri activitatea pentru 15 minute în semn de protest față de minciunile guvernanților privind construția autostrăzi.

”Autostrada Moldovei începe azi! Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD, în valoare de 144 de milioane de euro, cu finanțare asigurată. Ministrul Transporturilor, domnul Răzvan Cuc, va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier. #NeRespectamPromisiunile”, a anunțat PSD pe pagina de Facebook.

Zeci de firme, primării, echipe sportive, personalităţi, sindicate, dar şi persoane fizice au anunţat că participă la protestul „România vrea autostrăzi”.

Tot la ora 15.00, omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul protestului, inaugurează, în localitatea Cumpărătura, judeţul Suceava, primul metru de autostradă construit în Moldova.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.