Control inopinat la Spitalul Elias. Pintea: „Sunt niște aspecte care se vor corecta în urma acestor controale”

-


La ora transmiterii acestei știri, inspectorii de la sănătate publică se află la Spitalul Universitar de Urgență Elias din Capitală pentru verificări. Sunt suspiciuni în legătură cu materialele folosite în secția de ortopedie, care ar fi neconforme.

„Vrem să vedem dacă materialele au ajuns pe secții și cum au ajuns. În cursul acestei seri voi avea un raport preliminar”, a spus Sorina Pintea

Ministrul Sănătății Sorina Pintea, a declarat, la Digi 24, în legătură cu controalele inopinate, că „sunt niște aspecte care se vor corecta în urma acestor controale. Este vorba de verificarea curățeniei, a măsurilor igienico-sanitare etc. De prea multe ori prezentăm imagini cu spitale insalubre, murdare. Lucruri care țin de echipa managerială a fiecărui spital. În prima fază mă interesează aspecte privind curățenia. În alte faze mă voi apleca și asupra actului medical”.

Pintea a precizat că aseară a verificat spitalul din Tulcea. „Lucrările păreau în regulă”, a spus ministrul.

„Nu îmi fac o campanie de imagine. Nu am de gând să mai tolerez acest tip de comportament de genul „merge și așa””, a conchis ministrul.

Citește și: Isterie la Spitalul Clinic Fundeni din cauza unui posibil control al Sorinei Pintea


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.