Când ești prost și abia ce uitase lumea că ești apropiat cu interlopii

-


Au și rețelele de socializare un avantaj (pe lângă multele puncte în minus): te ajută într-un mod foarte neintruziv să-i descoperi pe cei mai reduși dintre noi. Nici nu trebuie să-i rogi să-ți arate că-s proști, o fac ei singuri în căutarea celebrității online.

Asta s-a întâmplat și cu bărbatul care a sunat recent la 112 să îi spună operatoarei că-l doare-n organul reproducător de coronavirus, farsă care am înțeles că l-a costat doar 1.000 de lei. Prea puțin pentru un personaj care pare atât de potent financiar.

Oamenii n-au stat degeaba și l-au descusut pe comicul George Pian până au aflat și ce prieteni are. Se pare că umblă în cercuri la fel de elitiste precum glumele pe care le face. Și din aproape în aproape cine știe ce se mai află.

Tipul ăsta de gafă de imagine mi-a amintit de atâtea și atâtea întâmplări reale din lumea mafioților, clanuri celebre puse cu botul pe labe de justiție după ce unul dintre interlopi, ăla mai extrovert și nebăgat în seamă în copilărie, s-a apucat să facă tot felul de prostii prin care să iasă în față.

Un show televizat, o declarație belicoasă, niște colaborări prea la vedere și încet încet s-a dezmembrat caracatița.

La fel și amuzantul George Pian. În căutarea succesului pe Tik-Tok, o aplicație care rupe audiența minoră cu tot felul de cioace audio-video, stimabilul Pian a zis să facă o virală mai ceva ca boala de care se izolează toată lumea. Și-a ieșit.

În câteva ore gluma a ajuns la îndeajuns de multă lume încât să-și pună întrebarea „băi, dar George Pian din ce bani și-a făcut provizii de coronavirus?”.

Așteptăm cu nerăbdare, aproape la fel de intens ca apariția unui vaccine pentru Covid-19, să aflăm mai multe despre cum își petrece timpul George Pian&gașca lui de apropiați și pe această cale probabil că/sperăm că se vor ocupa cu drag, spor și fără pată cei mai pricepuți dintre polițiști.

Ce am mai râs. 

 

Citeşte şi:

Care pot fi efectele pandemiei de COVID -19 asupra economiei?

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.