Criminal în serie la Caracal? Ar fi fost descoperite patru cadavre. STS a furnizat trei locații greșite

-


România se află în stare de șoc după ce în casa unui bărbat din Caracal s-au descoperit oase calcinate și bucăți tranșate de corp uman. Legiștii au confirmat că rămășițele din curtea criminalului din Olt sunt ale unor oameni. Se pare că în casa bărbatului au fost găsite patru cadavre. La interval de trei luni, două adolescente au dispărut fără urmă.

Percheziţiile la locuinţa mecanicului au început după ce o adolescentă de 15 ani din Dobrosloveni a dispărut, ultima oară fiind văzută în Caracal în timp ce urca într-o maşină. O altă adolescentă este dată dispărută de trei luni. Ea a fost văzută urcând tot într-o mașină de ocazie.

Gheorghe Dincă se numeşte presupusul criminal care le-ar fi ucis pe cele două fete dispărute la Caracal. Bărbatul are 65 de ani și se află în custodia poliţiei.

Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, a precizat că, în cazul în care suspectul de la Caracal se dovedește a fi criminal în serie, acesta poate fi comparat cu celebrul ucigaș în serie american Ted Bundy.

„Este cam devreme să putem trage concluzii, dar în mod evident este vorba de un caz tragic, se pare că este vorba de două, sau trei victime. Într-o astfel de fază, informațiile sunt contradictorii. De acum încolo începe munca polițienească, de acum încolo vor începe niște investigații de tehnică criminalistică pentru identificarea cadavrelor”, a declarat Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, citat de Mediafax.

Suspectul a fost dus la audieri, după ce într-un butoi în imobilul în care stătea au fost găsite rămăşiţe umane şi bijuterii. Fata dispărută cu o zi în urmă apucase să sune la 112, dar STS a furnizat o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite.

„A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo şi nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Aşa au ajuns în zona locaţiei respective şi au văzut o maşină care fusese de câteva ori pe imagini. La şase dimineaţa au făcut percheziţiile şi au găsit într-un butoi mai multe rămăşiţe umane cu nişte inele, bijuterii. Rămăşiţele vor fi expertizate”, a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române.

Conducerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) nu a avut o reacţie până acum.

Citește și:

FOTO. Detalii șocante în cazul fetelor dispărute în Caracal. Alexandra ar fi sunat la 112. Rămășite umane în casa unui suspect


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.