Jaqueline Cristian s-a calificat în semifinalele de la Winners Open. Irina Begu, în formă slabă

-


Jaqueline Cristian s-a calificat, vineri seara, în semifinalele turneului demonstrativ de tenis Winners Open de la Cluj-Napoca, după ce a învins-o dramatic pe Irina Begu, în trei seturi, cu scorul de: 1-6, 6-4, 11-9, în ultimul meci din Grupa B. Sâmbătă sunt programate semifinalele Ruse – Cristian (14:00) şi Begu – Bara (15:30).

Irina Begu a dominat clar primul set, câştigat cu un sec 6-1. Setul al doilea a fost mai echilibrat, dar Irina Begu a condus la un moment dat cu 4-2. Jaqueline Cristian a avut o revenire spectaculoasă, câştigând patru ghemuri la rând şi revenind de la 2-4 la 6-4.

În super-tiebreak, Begu a început mai bine şi a condus cu 2-0, 4-1, 5-3 şi 7-6. Cristian a revenit în set şi a câştigat trei puncte la rând, pentru 9-7, dar a ratat ambele mingi de meci. Cristian (22 ani) nu s-a pierdut cu firea şi a reuşit să se impună cu 11-9 şi să obţină biletul pentru semifinale, după aproape două ore de joc (1 h 57 min).

În clasamentul final al grupei, Begu a ocupat primul loc, urmată de Cristian şi Miriam Bulgaru, fiecare cu câte o victorie, diferenţa făcându-se la numărul de seturi.

În Grupa A, Gabriela Ruse a ocupat primul loc, urmată de Irina Bara şi Georgia Crăciun. Turneul feminin dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, primului turneu de tenis care are loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, se desfăşoară pe zgură la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

Accesul publicului este interzis, meciurile fiind transmise live pe postul DigiSport şi pe pagina de Facebook a Sports Festival. Duminică e programată finala, de la ora 14:00. Meciul demonstrativ de dublu mixt în care vor evolua câştigătoarea turneului, Simona Halep, Horia Tecău şi Marius Copil este programat tot duminică, de la ora 16:30.

Citește și:

Un fost component al Generaţiei de Aur, impresionat de personalitatea Simonei Halep. „Ştie ce înseamnă respectul pentru oameni”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.