Cu ce se ocupau oamenii de succes de azi la 20 de ani

-


Este ușor să te uiți la oamenii de succes și să te întrebi cum au ajuns în această poziție. Dar este extraordinar de greu să începi să faci pași în această direcție, mai ales când ai sub 20 de ani și faci parte din noua generație.

Dar să nu credem că toți cei care astăzi se bucură de faimă și de reușite au avut de parcurs o călătorie ușoară. Unii au avut un gram de noroc și a durat mai puțin, alții au avut de străbătut un drum lung și cu obstacole.

Astfel, iată ce făceau unele dintre cele mai de succes persoane la vârsta de 20 de ani:

Bill Gates era ocupat cu scrierea codurilor pentru computer

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a descoperit dragostea pentru computere la vârsta de 13 ani. Drept urmare, acesta a început să scrie coduri pentru computer din pasiune, ca după un timp să se asocieze cu Paul Allen și să devină cea mai bogată persoană de pe pământ.

Jeff Bezos făcea burgeri

Fondatorul și CEO al Amazon, Jeff Bezos, și-a început cariera la McDonald’s. Potrivit lui Cody Teets, autorul cărții „Oportunități de Aur: Cariere remarcabile care au început la McDonald’s”, Bezos nu se pricepea foarte bine la făcut burgeri. Fondatorul Amazon i-a Op scriitorului că cel mai dificil lucru a fost să țină pasul cu ritmul din restaurant.

Warren Buffett a fost respins de Harvard

Până la vârsta de 16 ani, cel mai cunoscut investitor din lume, Warren Buffett, a adunat suma de 53.000 de dolari lucrând ca vânzător de ziare pentru The Washington Post, vânzător de mingi de golf și de ștampile. Totodată, acesta a încercat să urmeze cursurile universității Harvard, însă nu a fost admis.

Oprah Winfrey a lucrat pentru un post de radio local

Una dintre cele mai faimoase prezentatoare din lume, Oprah Winfrey, a realizat că iubește mass-media încă de la vârsta de 14 ani, când s-a mutat în Nashville. Ea și-a găsit prima slujbă în domeniul la vârsta de 16 ani,la un post de radio din localitate.

Citește și:

Top 3 locuri de muncă pentru cei care adoră să călătorească


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *