Cu ce super antrenor negociază Simona Halep? Revenirea la vârful WTA, o problemă de timp

-


Staff-ul Simonei Halep vrea să-l aducă pe germanul Sascha Bajin antrenor înaintea debutului Turneului de la Paris, iar decizia ar fi fost luată de Ion Ţiriac şi Virginia Ruzici, potrivit unor surse citate de sport.ro.

 

Aleksandr „Sascha” Bajin este antrenorul care a stat în spatele ascensiunii fulminante a niponei Naomi Osaka de anul trecut.  De asemenea, acesta a devenit antrenorul anului 2018, distincţie pe care a primit-o după ce Naomi Osaka a câştigat US Open.

Presa de peste Ocean susţine că relaţia dintre Osaka şi Bajin s-a rupt în momentul în care antrenorul german i-ar fi cerut mai mulţi bani în contextul în care avea în contract anumite clauze şi bonusuri pentru performanţă. Tenismena niponă nu a dorit să îi ofere bonusurile consistente pe care neamţul le merita şi acest lucru a dus la încetarea colaborării.

În momentul de faţă, Simona Halep va evolua la Indian Wells fără antrenor, după ce a lucrat cu belgianul Van Cleemput  câteva săptămâni şi nu s-au înţeles. Tenismena noastră are de apărat titlul câştigat la Roland Garros, iar până în vară are nevoie să îşi găsească un antrenor.

Citeşte şi:

Turneul de la Indian Wells. Simona, pregătită să revină la vârful clasamentului WTA

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.