Cum a câștigat Dragnea bani fără să-i fi muncit

-


Deputatul PNL Gigel Știrbu susţine că președintele PSD, Liviu Dragnea a condus sub 10% din ședințele Camerei Deputaților și ale plenului reunit de când este al treilea om în stat şi a încasează întreaga indemnizaţie cuvenită.

 

„Pe anul 2018, din totalul de 103 şedințe de plen simple și comune, a condus 2 ședințe simple și 4 ședinţe comune. Pe anul 2017, din totalul de 114 de ședinte de plen comune și simple, a condus 6 ședințe simple și 8 ședințe comune. Dacă facem o socoteală simplă, din totalul de 217 de ședințe, din ultimii doi ani, dl.Dragnea și-a exercitat funcţia de președinte al Camerei, pentru care primește indemnizaţie, în doar 20 de ședințe, procentul participării acestui domn este de 9,2% din totalul ședințelor de conducere efectivă a lucrărilor Parlamentului”, a declarat Gigel Ştirbu.

Potrivit acestuia, preocupările liderului PSD se rezumă numai la plătit polițe și remaniat miniștri în fiecare lună.

„El se preocupă de fapt, din biroul său, de plătit polițe și de remaniat miniștri la fiecare lună, find, de facto, Prim-ministrul României. Este clar că singurele preocupări principale ale lui Dragnea si ale guvernanților actuali sunt distrugerea economiei românești, tentativa de capturare a statului, distrugerea sistemelor publice, atacul sistematic împotriva mediului de afaceri, tentativa de confiscare a banilor privați si acapararea tuturor instituțiilor. Este evident că pe Dragnea nu-l interesează nici țara, nici economia, nici românii, nici imaginea României în Europa și în lume având un singur obiectiv aceea de a ține România cuprinsă propriilor interese”, a adăugat Gigel Ştirbu.

În decembrie, opoziţia unită a încercat fără succes debarcarea lui Liviu Dragnea de la şefia Camerei, iar liderii PNL au susţinut că vor boicota şedinţele de plen dacă acestea vor fi prezidate de preşedintele PSD.

„Vom boicota toate şedinţele de plen care vor fi conduse de Liviu Dragnea şi Florin Iordache pentru că ei în acest moment comit un abuz. Asta înseamnă că trebuie finalizată procedura de revocare a celor doi care ocupă funcţii de conducere la Camera Deputaţilor. Nu vom participa la şedinţele respective, asta înseamnă boicot. Noi credem că până la discutarea şi dezbaterea proiectului de lege a bugetului de stat şi a Legii pensiilor se va finaliza procedura de revocare a celor doi din funcţii”, a declarat Ionel Dancă, la Parlament.

Citeşte şi:

Bufonul a devenit rege

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.