Cum a strălucit Serena la Premiile Oscar

-


Serena Williams a impresionat prin ţinutele sale la Gala Premiilor şi prin curajul de a urca pe scenă alături de prietena sa bună, Lady Gaga, eroina filmului „A star is born”, care a câştigat premiul pentru cel mai original cântec, „Shallow”.

 

sursa foto: click.ro

Serena Williams a fost doar una dintre cei peste 40 de prezentatori aleşi să anunţe câştigătorii, între care Barbara Streisand, Javier Bardem, Michael Keaton, Daniel Craig, Brie Larson, Charlize Theron, Mike Myers, Samuel L. Jackson, Jennifer Lopez, Tom Morello, Diego Luna şi Chris Evans, Guillermo del Toro şi Julia Roberts, scrie Click.ro.

La finalul Galei, în care a purtat o rochie de culoare roșu închis, Serena a apărut într-o rochie de seară albastră, pentru a participa la petrecerea Vanity Fair.

Serena Williams a slăbit 23 de kilograme din momentul nașterii și s-a ”lăudat” cu acest lucru pe rețelele de socializare.

”Chiar și într-o zi de relaxare am nevoie să îmi amintesc că sunt frumoasă și puternică. Sunt recunoscătoare pentru această pereche de pantaloni. Aveam nevoie de ei”, a scris Serena, pe Instagram, înaintea ceremoniei Premiilor Oscar.

Citeşte şi:

Oscar 2019. Cine sunt câștigătorii râvnitei statuete

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.