Cum își cheltuiesc cei mai bogați sportivi ai lumii banii? Primele achiziții ale lui Messi sau Ronaldo

-


Sportivii profesioniști sunt asaltați zilnic de oferte și contracte grele, iar în multe cazuri asta înseamnă că pot deveni milionari în dolari peste noapte.

Insă, modul în care își gestionează banii diferă de la atlet la atlet. Unii au cheltuit fără măsură, alții au fost mai cumpătați. Iată pe ce s-au dus banii marilor sportivi de-a lungul anilor:

  1. Shaquille O’Neal a cheltuit un milion de dolari într-o singură zi

La o jumătate de oră după ce a semnat primul său contract în NBA, cu Orlando Magic în 1992, Shaq a făcut să plouă cu bani la reprezentanțele de mașini. „Mi-am cumpărat un Mercedes Benz negru, după am luată niște gheață, niște bijuterii, și m-au costat 200.000 de dolari. Așa că mă întorc acasă, iar tatăl meu mi-a spus: ‘E o mașină frumoasă. Unde e mașina mea?’. Și m-am gândit: 1 milion de dolari minus 150.000 de dolari? Îmi mai rămân 850.000 de dolari. Așa că am mers și i-am luat și lui una, apoi i-am cumpărat și mamei una, apoi am mai făcut niște cumpărături”, a povestit el. A doua zi, acesta a fost sunat și informat că are „200.000 de dolari gaură”. De atunci, Shaquille O’Neal a jurat că va fi mai cumpătat.

  1. Lionel Messi și-a cumpărat niște liniște

Lionel Messi, superstarul de la Barcelona, fotbalistul care valorează 340 de milioane de dolari, credea că vecinii săi sunt prea zgomotoși. Astfel, pentru a avea parte de liniște, a cumpărat casa vecinilor și a adăugat-o în proprietatea sa.

  1. Mike Tyson și-a cumpărat tigri

Fostul boxer Mike Tyson a fost departe de frugalitate când a venit vorba să-și cheltuiască primele milioane câștigate din box. Printre multe alte achiziții ridicole s-a numărat și cumpărarea a trei tigri albi din Bengal, pe care i-a deținut timp de un an. Nu numai că fiecare tigru a costat 70.000 de dolari, dar hrănirea acestora necesita o investiție anuală de 200.000 de dolari. În plus, el a plătiti cu 125.000 de dolari un îmblânzitor de tigri pentru a avea grijă de ei în perioada în care boxeruls e afla în Las Vegas.

  1. Cristiano Ronaldo a pus accent pe „roți”

Poți avea cele mai scumpe hobby-uri din lume când câștigi milioane de dolari. În cazul lui Cristiano Ronaldo, acestea vin sub formă de mașini scumpe. Colecția sa de automobile este compusă din 19 vehicule și este evaluată la 4,9 milioane de dolari. Cel mai scump model din garajul lui Ronaldo este un Bugatti Veyron, pentru care a plătit 1,7 milioane de dolari.

Citește și: 

Vrei să fii mai fericit? Oamenii de știință spun că trebuie să faci unul dintre aceste cinci lucruri

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.