Cum poți câștiga bani în timp ce dormi

-


Poți câștiga bani în timp ce dormi. Sună prea bine pentru a fi adevărat? Ei bine, din moment ce trăim în era Internetului, nu este atât de dificil. Iată trei modalități prin care poți obține venituri și atunci când nu muncești.

Fă-ți blog/site

Poate că cel mai popular mod de a câștiga un venit pasiv este prin lansarea propriului blog. Este nevoie doar de câteva minute pentru a-l configura și este ieftin la început – doar achiziționezi domeniul și plătești lunar pentru hosting. După aceea, începe să creezi conținut interesant pe care oamenii ar fi dornici să-l citească sau să-l împărtășească. Acesta ar trebui să se încadreze în sfera informațiilor utile. De exemplu, dacă ești un contabil care a ajutat proprietarii de afaceri mici cu plata impozitelor, atunci acesta ar putea fi un capitol pe blogul tău.

Vinde produse fizice

La fel ca în cazul unui site sau blog, există mai multe modalități de a câștiga un venit pasiv prin vânzarea de produse fizice. Probabil una dintre cele mai cunoscute căi este de a vinde produse vechi, dar în stare bună, pe site-urile de specialitate. Dacă ai o firmă care produce ceva, chiar și în număr mic, este esențial să vinzi și online.

Cumpără acțiuni

Devino shareholder. Asta îți dă dreptul la o parte din profiturile companiei. Investiția în acțiuni a fost o metodă populară de a câștiga un venit pasiv de-a lungul timpului și, datorită Internetului, este mai ușor ca oricând să cercetezi piața și să cumperi acțiuni pe cont propriu.

Citește și: 

Șapte adevăruri fascinante pe care nu le știai despre statele lumii

Urmărește Jurnaliștii.ro și pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai noi și mai importante știri ale zilei!


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *