Cum procedează o femeie de 70 de ani pentru a avea corpul uneia de 35. Dieta-minune

-


O siluetă de invidiat nu se menține doar prin renunțarea la dulciuri sau prin anumite diete-minune. Lucru confirmat de Carolyn Hartz, în vârstă de 70 de ani, care are corpul unei femei de 35 de ani.

Cum își păstrează corpul atât de bine nu este niciun secret. Carolyn dezvăluie faptul că de o viață doarme cel puțin 8 ore pe noapte, explicând totodată că „atunci corpul nostru se vindecă şi întinereşte”. Carolyn spune că somnul este elementul esenţial care te poate ţine în formă.

Este adevărat însă și faptul că urmează de 30 de ani o dietă fără zahăr și că, în mare parte datorită acesteia, Carolyn a reușit să învingă în lupta cu kilogramele în plus. Lucru cu atât mai admirabil pentru o dependentă de dulciuri. „Am trăit fără zahăr timp de 28 de ani. La început a fost greu, deoarece eram dependentă de el, dar cred că acesta este unul dintre motivele pentru care care am reuşit să mă menţin sănătoasă şi să-mi ţin corpul în formă”, povesteşte Hartz.

Zahărul a fost înlocuit de proteine la fiecare masă, cu precădere la micul dejun, dar cantitățile au fost dozate cu cap. În loc de zahăr, Carolyn foloseşte un îndulcitor numit Xylitol, care se găseşte în fructe de padure şi în unele legume.

Citește și: INTERVIU Adrian Copcea, nutriționist: „Orice dietă proastă se plăteşte, chiar mulţi ani mai târziu”

SECRETUL SLĂBIRII EFICIENTE: Cât trebuie să urmezi o dietă pentru a-ți menține greutatea și după ce ai slăbit

MIND – dieta care îți menține creierul sănătos


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.