Cum să devii carismatic? Cinci obiceiuri care te transformă într-o persoană plăcută

-


 

Este ușor să-ți spui că nu trebuie să fii pe placul tuturor. Și poate că așa e. Însă, chiar și cea mai introvertită persoană are nevoie de cel puțin un prieten, pentru că nimănui nu-i place să trăiască într-o lume singuratică.

Dacă observi că oamenii evită să te invite la cafea, la un prânz sau pur și simplu să-ți vorbească, înseamnă că este timpul să pui piciorul în prag și să adopți anumite obiceiuri care să schimbe părerea lor despre tine.

În viața de zi cu zi, majoritatea oamenilor cu care interacționăm sunt aceiași. Există persoane care ne fac să ne simțim bine atunci când suntem în compania lor și există unii oameni cu care am prefera să nu ne întâlnim. Dar care sunt diferențele dintre aceste două categorii de oameni? De ce cu unii ne place să ne petrecem timpul și cu alții nu?

Răspunsul constă în anumite obiceiuri adoptate de cei care știu să se facă plăcuți, precum:

  1. Nu susțin că știu tot

Oamenii carismatici își ascultă interlocutorul, nu se comportă ca și cum ar știi totul. Ei pun întrebările potrivite și dezvoltă discuția într-un mod plăcut pentru ambele părți.

  1. Își văd de treaba lor

Oamenii cu bun simț își văd de treaba lor și de problemele lor. Nu o să-i surprinzi niciodată ascultând pe la uși anumite conversații intime și nici nu o să-și spună opiniile atunci când nu este cazul.

  1. Nu poartă pică

Oamenii plăcuți știu că nu este nevoie să se poarte urât cu o altă persoană doar pentru că, la un moment dat, argumentul acelei persoane a fost mai bun decât al lor.

  1. Sunt răbdători

Răbdarea este cheia succesului în absolut orice privință. Drept urmare, persoanele care sunt răbdătoare și dau celorlalți oameni din jurul lor timp pentru anumite lucruri au numai de câștigat.

  1. Fac complimente

Cine nu se bucură atunci când primește un compliment? Oamenii carismatici fac complimente tot timpul și cred ceea ce spun. În plus, nu le lipsește zâmbetul atunci când fac asta.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.