Cum să-i apostrofezi pe fanii lui Dragnea&Co?

-


Dacă PSD-ul s-ar dezice vreodată de trecutul comunist am putea renunța la paralela (pentru unii fumată), dar când vezi vechi metehne păstrate ca tradiții politice din bătrâni nu poți să nu vociferezi.

Și nu precum simpatizanții #Rezist, cei 2-300 de oameni care s-au dus cu mesaje de duh în fața la Sala Palatului. S-au dus să ce? Să-i ațâțe? Să-i pună în postura victimelor? Dacă e ceva ce am observat cu toții până astăzi e că pe social-democrat trebuie să-l lași să-și dea singur cu tesla-n doctrină. O s-o facă mai devreme sau mai târziu. Dacă-l ațâți îi sufli-n pânze.

Cum să-i apostrofezi pe fanii lui Dragnea&Co? Prin reamintirea vremurilor trecute. Să le spui (eventual să le și desenezi) diferențele dintre cum era și cum am ajuns. Nu știu câți duc dorul cozilor la pâine, mai ales în contextul în care azi se stă mai mult la coadă la iPhone.

Vă place să plecați din țară? Chiar și pentru a vă lua o mașină. E frumos, e un sentiment drăguț de libertate.

Și sunt multe alte diferențe, le puteți afla de la părinți, ori din cărți. Viața-i grea și-n ziua de azi, dar era grea și-n colivie.

Congresele PSD sunt triste pentru că reamintesc de acele vremuri. De jupânii de neclintit. De opulența de neam prost și aroganță. Și-n PSD n-a existat niciodată un Pârvulescu, un cineva care să comenteze împotriva Liderului Suprem. Și ca să fim sinceri, cine să comenteze împotriva lui Dragnea, mai chimist ca Elena Ceaușescu, Combinagiu de Renume Mondial? Cum se spune „codoi” în portugheză?

Asta-i realitatea tristă a votanților PSD.

La Congresele PCR se aplauda de frică. Acum se aplaudă din prostie. Nu pot spune naivitate. Naivi sunt tinerii „frumoși și liberi”.

Mai puteți citi și:

Cum l-au tratat simpatizanții PSD pe Liviu Dragnea în timpul discursului său foarte lung


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.