Cum se anulează o executare silită

- 2


Ați primit adresa de poprire din partea ProsperoCapital? Anulați executarea silită a recuperatorului de creanțe.

Verificați actele de executare prin intermediul unei contestații la executarea silită.

Prosperocapital poate fi înfrânt în instanța dacă executarea silită este pornită prin comiterea unor abuzuri de către recuperatorul de creanță.

Un avocat specializat în executare silită vă poate anula executarea silită începută ilegal. Contestația la executare rămâne în continuare singurul apanaj prin care puteți să scăpați de plata unui debit posibil ilegal.

Perceperea abuzivă a unor sume de bani poate fi contestată în instanța atunci când sunteți ilegal executat silit de ProsperoCapital.

Ne-am propus să explicăm modalitățile prin care un debitor poate să anuleze o executare silită începută ilegal de către ProsperoCapital.

Înainte de a explica ce trebuie să faceti pentru a anula executarea silită a ProsperoCapital recuperator de creanțe, vedeți aici cum am reușit să anulăm o altă executare silită a acestui recuperator.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 2 comments
bookmark icon

One thought on “Cum se anulează o executare silită

  • Am luat de la Bancpost in 2006 60 milioane am platit 5 ani și acum main de platit 77 milioane cum vine asta doamna Munteanu Paraschiva Laura nu este de găsit îmi face propriei mereu vreo 2 ani nu am mai lucrat acum mă găsit iar ea trăiește pe spatele nostru cine este avocata asta și îmi ia și cheltuieli de judecată și dobânda eu am fost chemat în instanță niciodată trimite plicuri pe adresa lui mama o hărțuiește o amenință ca ea tot din casa Bancpost nici numai exista unde se duc banii și am și la Pireus care numai exista tot la fel am platit și din mână și proprii și tot vine cat mai plătesc toată viața că nu este de găsit această avocata ea trăiește din banii mei că și de fel cine știe pe câți le ia banii la telefon nu răspunde la adresa nu este de găsit ceva trebuie făcut

    0

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.