Dacia recheamă în service mii de maşini. Sunt vizate trei modele

-


Peste 13.000 de autoturisme vor fi rechemate în service de către Dacia, în urma unor defecţiuni la sistemul de airbag al şoferului. Reparaţia va dura circa 50 de minute şi sunt vizate următoarele modele: Dokker, Lodgy şi Logan II.

 

Potrivit unei notificări a producătorului, automobilele Dacia ar putea avea o defecţiune la airbag-ul din dreptul şoferului, care ar putea funcţiona necorespunzător în situaţii în care este necesară declanşarea acestuia.

”Dacia acordă o deosebită atenţie calităţii de fabricaţie a produselor sale şi, urmărind permanent evoluţia autovehiculelor fabricate, a identificat faptul că în situaţii excepţionale, în care este necesară declanşarea airbag-ului şofer, există riscul ca acesta să funcţioneze în mod necorespunzător”, anunţă compania, potrivit News.ro

Numărul automobilelor din România, care vor fi rechemate în service, este de 13.303. Producătorul nu a precizat nici motorizarea, nici anii de fabricație pentru mașinile rechemate în service, scrie digi 24.

De asemenea, jurnalistul auto Adrian Mitrea a declarat la postul Digi 24, că ar fi vorba despre aproape jumătate dintre mașinile vândute de Dacia în România, într-un an.

Citește și:

UPDATE. Parlamentul britanic a respins Acordul pentru BREXIT. Lovitură pentru Theresa May

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.