Nicușor Dan le va face plângere penală parlamentarilor PSD care l-au reclamat la DNA

-


Deputatul Nicuşor Dan, candidat susţinut de Alianţa USR PLUS şi PNL la Primăria Capitalei, a declarat, miercuri, că va face plângere penală pentru „denunţ calomnios” împotriva parlamentarilor PSD care au sesizat procurorii în cazul înregistrărilor apărute în spaţiul public.

„Înţeleg că nişte parlamentari PSD au făcut o plângere penală împotriva mea la DNA. Pentru aceşti parlamentari o să fac eu plângere penală pentru denunţ calomnios, pentru că în ţara asta cine face plângere penală ştiind că minte este un infractor şi o să le fac plângere penală”, a declarat Nicușor Dan.

Potrivit acestuia, din „înregistrări şi răstălmăcirile de înregistrări” nu este vorba de niciun fel de corupţie, lucru explicat jurnaliștilor.

„Tot ce înseamnă înregistrări şi răstălmăciri de înregistrări am dat explicaţiile ieri, sunt o chestiune absolut punctuală, nu este vorba de niciun fel de corupţie şi îndemn bucureştenii să nu se ducă pe aceste piste care abat atenţia publică de la lucrurile care sunt importante”, a adăugat candidatul Dreptei pentru Primăria Capitalei.

De asemenea, acesta a mai spus o va acţiona într-o instanţă civilă pe Gabriela Firea pentru calomnie.

„Imediat ce juriştii vor redacta (n.r. acţiunea în instanţă), până la sfârşitul săptămânii o facem. Ştiţi că a fost dezincriminată calomnia, acolo o să fie un proces civil, că ea m-a acuzat de nişte fapte în mod mincinos. Pentru procesul civil cu Gabriela Firea, o să cer daune pe care le voi vărsa după aceea unei asociaţii”, a conchis Nicușor Dan.

Citește și:

Candidatul Dreptei, ”încolțit” de oamenii Gabrielei Firea. Șeful de campanie al PNL București: ”Nici ei nu cred în balivernele pe care le spune acea doamnă”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.