Dăncilă, în turul doi, cu cel mai slab rezultat înregistrat vreodată de un candidat al PSD în turul întâi

-


Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă a declarat, duminică, la finalul turului întâi al alegerilor prezidenţiale, că votul dat duminică ajută PSD să continue campania electorală şi să demonstreze ceea ce vrea să facă pentru români. În ciuda „victoriei”, este cel mai slab rezultat înregistrat vreodată de un candidat al PSD în primul tur al alegerilor prezidențiale.

 

„Vreau să acordăm o atenţie deosebită proceselor verbale pentru a avea un rezultat exact mâine. Am arătat că suntem alături de români şi sperăm ca în următoarele două săptămâni cât mai mulţi români să ni se alăture, chiar cei care au avut o altă alternativă, care au acordat votul altor candidaţi, sper să vină alături de noi. Lupta noastră nu este împotriva unui partid politic”, a subliniat Viorica Dăncilă, la sediul central al PSD.

Candidatul PNL, preşedintele Klaus Iohannis, a obţinut 38,7% la alegerile prezidenţiale de duminică, reprezentantul PSD, Viorica Dăncilă, 22%, iar candidatul USR PLUS, Dan Barna, 16,1%, potrivit sondajului realizat la ieşirea de la urne de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie – IRES.

Citeşte şi:

EXIT- POLL IRES: Klaus Iohannis şi Viorica Dăncilă, în turul al doilea

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.