Dăncilă vrea să-l năşească pe Dragnea

-


Premierul Viorica Dăncilă spune că iubita şefului său de la PSD este „o fată deosebită”.

”O cunosc pe domnişoara Tănase, o cunosc pe Irina. Este un om deosebit, este o fată deosebită. Aceste lucruri fac parte din viaţa de zi cu zi a fiecărui om”, a declarat Viorica Dăncilă, la postul Antena3.

Întrebată dacă Dragnea i-ar propune să îl cunune cu iubita sa, Irina Tănase, Dăncilă a răspuns afirmativ: ”Sigur că da. De ce aş spune nu?”

Potrivit acesteia, este  ”un act de normalitate” că Irina Tănase a participat la Congresul PSD.

”La noi, din păcate, ceea ce este normal a devenit anormal şi cred că acest lucru nu trebuie să se întâmple. Societatea românească s-a radicalizat foarte mult. Dacă cineva este promovat, trebuie să-i căutăm de ce a fost promovat. Haideţi să-i lăsăm o perioadă, să vedem ce face omul acesta, a meritat sau nu a meritat încrederea, a fost promovat pe criterii profesionale şi face lucruri bune sau nu face lucruri bune”, a adăugat Viorica Dăncilă.

La rândul său, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă seara, întrebat dacă vrea să facă un anunţ legat de faptul că a fost însoţit la Congres de iubita sa, că nu astăzi, deoarece are partidul în suflet.

Mai puteţi citi şi: Iohannis și Kovesi, reclamați la CNCD

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.