De ce a făcut acest video peste 62 de milioane de vizualizări în mai puțin de 48 de ore

-


Un video postat de Jody Steel, artist de body painting, pe pagina sa de facebook, numit ”Body Image” a ajuns la peste 62 de milioane de vizualizări în mai puțin de 48 de ore de la postare.

Este un filmuleț care arată cu artista își pictează abdomenul astfel încât să arate ca și cum ar fi… stors întocmai ca un tricou proaspăt spălat. Succesul uriaș este explicabil, pentru că pictura exprimă trăirile a milioane de oameni care se simt presați de societate să afișeze un trup perfect, lucru pentru care fac uneori imposibilul. De altfel, pe lângă vizualizări, acest video are și foarte multe comentarii laudative.

https://www.youtube.com/watch?v=U1Ev1DceU2c

”Îndată ce am realizat că natura nu mi-a dat o siluetă în formă de sticlă de cola, sau picioare lungi și subțiri, am început să scap de presiunea de a atinge o imagine pe care societatea noastră a decis să o numească etalon de frumusețe. Așa că scapă de demonii tăi și învață să te bucuri de lucrurile pe care le iubești. Poți fi sănătos și fericit.”, spune Jody Steel într-un comentariu adăugat ulterior filmului.


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon