De ce nu protejăm oamenii de politicieni?

-


Petre Daea, ministrul Agriculturii, declara zilele trecute despre urșii care ajung prin orașele patriei: „de ce nu împușcăm animalele? În primul rând e protejat omul. Nu am ajuns în situația să alegem între om și animal”.

Nu te aștepți să auzi așa ceva de la un om care are în domeniul de activitate grija față de animale, fie ele sălbatice sau nu. Petre Daea, omul care în materie de dragoste pentru oi îl face și pe Becali să spună „hai că exagerezi”.

Daea, ministrul care ne îndeamnă pe toți să consumăm carne de oaie sub sloganul „Alege oaia”.

Sunt multe aspecte comice în discursul lui Daea. De fapt, când n-a fost el amuzant? Vă zic eu, dilărul lui e chiar BoB Marley.

Urșii-s nașpa. Cum vin ei din păduri în orașele construite peste pădurile lor și caută prin gunoaie. Inconștienții! Chiar n-au fost în stare să înțeleagă faptul că spațiul lor e delimitat de cele mai recente vile și defrișări? Parcă-s niște animale incapabile.

Dar mă gândesc și la ce spunea Daea despre „protejarea omului”. Că și politicienii sunt fioroși. Cum coboară din înaltul conturilor și atacă oamenii. Cum le cotrobăie prin gunoaie în căutarea unei mânării și-s în stare să le fure și viitorul.

De ce să nu împușcăm politicienii? În primul rând e protejat omul. Nu am ajuns în situația să alegem între om și politician.

Mai puteți citi și:

Ce a urmărit Liviu Dragnea prin deplasarea activului de partid la DNA?

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *