Decarul naționalei de tineret și-a decis viitorul. O echipă de tradiție va plăti o sumă uriașă pentru serviciile sale

-


Decarul naționalei U21, Ianis Hagi va evolua din sezonul viitor la echipa belgiană Genk, nimeni alta decât campioana Belgiei, cu drept de joc direct în grupele UEFA Champions League, potrivit digisport.ro.

 

Ianis Hagi va efectua mâine dimineață vizita medicală, după care, dacă nu vor apărea complicații, va parafa și contractul, unul care se va întinde pe o durată de cinci sezoane. În schimbul tranzacției, FC Viitorul va primi  o sumă foarte mare de bani, conform jurnalistului Decebal Rădulescu. Oficialii celor de la Genk i-au propus lui Gică Hagi suma de 10 milioane de euro pentru un transfer definitiv.

„Ianis e foarte aproape de a semna un contract în străinătate. El e 100% plecat de la noi de la club. Rămâne să aleagă care din ofertele numeroase venite pe adresa clubului o va alege. Alegerea îi aparţine pentru că de ea depinde viitorul lui. Pentru Ianis nu e o alegere financiară, pentru că dacă ar fi fost o alegere financiară ar fi plecat de mult, oferte au fost la nivel foarte mare. Am fi putut face cel mai mare transfer din fotbalului românesc. Ianis a ales să gândească foarte bine, să aleagă un proiect sportiv care să îl aibă pion principal şi să îi ofere posibilitatea să crească în continuare aşa cum a făcut-o la venirea de la Fiorentina la clubul nostru. Eu cred că în perioada următoare, foarte următoare, zilele următoare se va decide. Foarte curând. Cu siguranţă înaintea meciului cu Dinamo”, a declarat Gică Popescu.

După un sezon în care a impresionat în tricoul Viitorului, pentru care a reuşit 14 goluri şi opt assist-uri în 39 de apariţii, Ianis Hagi a continuat evoluţiile bune şi la Europeanul de tineret, acolo unde a marcat de două ori.

Printre echipele care l-au dorit pe Ianis Hagi în această perioadă s-a numărat şi FCSB. La finalul Europeanului de tineret, însă,, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a recunoscut că îi este imposibil să îl mai transfere pe căpitanul Viitorului.

Citește și:

UPDATE. Prima reacţie a Simonei după performanţa de la Wimbledon: „Nu contează cu cine voi juca în finală. Nu pot cere mai mult!”


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.