Decebal Făgădău, reclamat la DNA

-


Cristian George Farauanu și Eduard Constantin Tănase, studenți la Universitatea Ovidius din Constanța, respectiv Universitatea Maritimă din Constanța spun că Făgădău a instigat consilierii PSD să nu respecte legea și în acest fel ar fi săvârșit un abuz, informează ctnews.ro.

“Considerăm înacceptabilă situația de fapt în care profesorii au primit reducere la transportul local în comun, iar studenții nu, deși cei din urmă au dreptul la această reducere conform legii. Demersurile pentru respectarea legii au fost inițiate în anul 2014, Consiliul Local refuzând în mod explicit să pune în aplicare legea educației. Fapta săvârșită în funcția sa de viceprimar cu atribuții delegate de primar de a vota împotriva adoptării unei hotărâri ce ar fi acordat studenților drepturilor ce li se cuvin, este, în opinia noastră o sfidare la adresa legii”, spun studenții.

Aceștia consideră că prin această faptă „au fost lezate drepturile și interesele studenților din Constanța, drept urmare aceasta nu trebuie să rămâne nesancționată, ținând cont că legea este încălcată de 6 ani“.

Decebal Făgădău este candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Citește și: Ce manevre face primarul Făgădău de ochii procurorilor DNA


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

bookmark icon