Declarația lui Halep după victoria din Thailanda

-


Simona Halep a declarat, duminică, după ce a câştigat turneul demonstrativ de la Hua Hin (Thailanda), că i s-a transmis că de obicei învingătoarea competiţiei thailandeze se impune apoi la Australian Open.

„Sunt fericită că am câştigat ambele partide. Cineva mi-a spus că dacă o să câştig aici, o să câştig şi Australian Open. Dar dacă nu se va întâmpla aşa, nu va fi vina mea. Sper să revin aici în viitor”, a declarat Halep, la festivitatea de premiere.

Ea a primit din partea organziatorilor un tablou de pictură abstractă, intitulat „The Champion”.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat turneul demonstrativ de la Hua Hin, după ce a învins-o, duminică, în finală, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 4 WTA, cu scorul de 6-2, 6-3.

În prima zi, sâmbătă, Halep a învins-o pe britanica Johanna Konta, locul 9 WTA , cu scorul de 6-3, 6-3, iar Pliskova pe letona Jelena Ostapenko, locul 7 WTA, scor 6-1, 6-4. Konta şi Ostapenko vor juca, tot duminică, finala mică a competiţiei.

După acest turneu, Halep va mai petrece cinci zile în Thailanda, sărbătorind Crăciunul şi pregătindu-se pentru sezonul 2018.

Simona Halep va începe anul în China, la Shenzhen (1-7 ianuarie), turneu pe care l-a câştigat în 2015.

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.