Dedu a găsit selecţioner pentru naţionala de handbal feminin. Ryde este istorie

-


Bogdan Burcea, antrenor al handbalistelor de la SCM Craiova, a fost numit marţi la finalul Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Handbal selecţioner al naţionalei feminine de handbal.

sursa foto: fanatik

Antrenorul de la SCM Craiova a fost propus și în prima ședință a Comisiei Tehnice, dar atunci nu s-a înțeles cu președintele FRH, Alexandru Dedu, asupra clauzelor contractuale. În schimb, Dedu a declarat că și-a dorit un antrenor cu licență Master Coach, iar Burcea nu îndeplinea acest criteriu, scrie gsp.ro.

Astfel, Bogdan Burcea va trebui să-și aleagă un antrenor secund cu licență Master Coach, iar cel mai probabil ar putea fi Ovidiu Mihăilă, antrenorul Gloriei Buzău.

În momentul de faţă, România e calificată la Turneul preolimpic, care va avea loc în Podogorica (Muntenegru), între 20-22 martie. Aici, echipa noastră va întâlni Norvegia şi Muntenegru, iar a treia echipa va fi stabilită dintre Germania, Danemarca si Kazakhstan. De asemenea, Bogdan Burcea a mai lucrat la echipa națională din postura de secund al lui Gheorghe Tadici, în perioada 2012 – 2015. Cel mai important succes al carierei sale de tehnician a fost Cupa EHF, câștigată cu SCM Craiova.

Citeşte şi:

Suspendări drastice pentru handbalistele de la Corona Braşov


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.