Demitere surpriză la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar Arseni

-


Managerul Spitalului Clinic de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” din București, Carmen Violeta Oancea, a fost demis începând cu data de 1 iunie. De asemenea, interimatul va fi ocupat de medicul Cristian Toma, fost președinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, în perioada 2005-2008.

”Nu a fost vorba de vreo demitere. Doamna manager era interimar. Luna viitoare îi expira mandatul” au precizat surse din cadrul ministerului Sănătăţii pentru cotidianul Libertatea.

Carmen Violeta Oancea a fost numită la conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă “Bagdasar-Arseni”, în martie 2017 pe vremea fostului ministru al Sănătăţii, Florian Bodog.

De asemenea, aceasta a fost cercetată de către procurorii DNA în iulie 2014 pentru abuz în serviciu când ocupa şefia Departamentului Antifraudă de la CNAS, pentru că ar fi fost implicată în scandalul decontării fictive a unor analize făcute unor persoane decedate.

În calitate de director general adjunct în CNAS, Carmen Violeta Oancea ar fi respins referatul primit de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş prin care se solicita aprobarea controalelor la furnizori de servicii medicale, susţineau procurorii DNA.

Citeşte şi:

Unele calorii sunt mai nesănătoase decât altele. Ce trebuie să mâncam pentru a ne menţine sănătoşi?

 

 

 


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.