Doi deputaţi psd-işti, protagoniştii unui scandal într-un fast food din Capitală. Au refuzat să poarte măşti şi au jignit poliţiştii

-


Doi deputaţi PSD au fost amendaţi luni seara de poliţişti pentru că au refuzat să poarte măşti într-un fast-food din Bucureşti. De asemenea, cei doi politicieni au avut un comportament recalcitrant cu poliţiştii sosiţi la faţa locului.

„În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3 să intervină, întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuză să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant. Poliţiştii au depistat persoana în cauză, iar în urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau, a manifestat un comportament similar”, arată Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres, cele două persoane implicate în incident sunt deputaţii PSD Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă.

Cei doi politicieni au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei, cei doi pot contesta măsura în termen de 15 zile.

Citeşte şi:

Directorul suspendat al UNIFARM, din nou la DNA. Urmează o confruntare cu denunţătorul din dosar


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.