Deputatul-mitralieră nu înțelege de ce Iohannis a respins-o pe Olguța Vasilescu

-


Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, nu înțelege de ce președintele Klaus Iohannis i-a respins pe Lia Olguța Vasilescu la Transporturi și pe Ilan Laufer la Dezvoltare.

„Nu am fost sunat de nimeni. Dacă mă suna, vă spuneam. Nu știu motivul pentru care domnul Iohannis a respins două candidaturi. Conducerea partidului va face o altă propunere. În primul rând, eu conduc de 10 ani o companie de transporturi, deci cunosc foarte bine, dar nu o să mă propun eu. Asta o va face conducerea partidului. Cred că Olguța, chiar dacă nu are experiență în domeniul transporturilor, și-ar fi făcut treaba. Nu înțeleg de ce a respins-o domnul Iohannis. Dar așa cum o știu pe Olguța, și-ar fi făcut treaba. Eu nu cred că au dreptate cei de la Metrorex. Eu nu sunt de acord că persoane care au salarii mari, să ceară salarii și mai mari”, a spus Cătălin Rădulescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că remnanierea guvernamentală este o soluţie slabă şi iar varianța corectă ar fi fost înlocuirea acestui Guvern care a creat foarte multe probleme României. El a enumerat miniştrii revocaţi şi pe cei numiţi, însă în cazul Olguţei Vasilescu nu a fost semnat decretul de numire la Ministerul Transporturilor. Din lista celor numiţi lipseşte şi Ilan Laufer, popus la Ministerul Dezvoltării. Din lista revocărilor lipsesc actualul ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu şi cel al Transporturilor, Lucian Şova.

Citește și: LIVE TEXT. Klaus Iohannis nu mai vrea un guvern cu Olguța Vasilescu și Ilan Laufer, doi foști miniștri catastrofă


Ne-ar plăcea să aflăm ce crezi despre cele de mai sus...

comments icon 0 comments
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.